Trustpilot
Počet hodnotení: (3)

WiFi meteostanica - LCD 6,89" - interná pamäť - vnútorný senzor

149,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.

Položka: EX10030584

|

Model: SBS-WS-400

Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
1+
0%
149,00 €
3+
5%
141,55 €
5+
10%
134,10 €
Kľúčové vlastnosti
  • prehľadnosť – veľký, farebný 6,89“ LCD displej s podsvietením
  • WiFi – prístup k online meteorologickým službám, ako sú Ecowitt, WU, Weathercloud a WOW
  • udržateľnosť – vonkajší senzor na solárny pohon umožňuje rýchlu synchronizáciu dát každých 16 s
  • komplexné dáta – externá meteostanica pre teplotu, vlhkosť, dážď, silu vetra, smer vetra, UV žiarenie a jas
  • intuitívne použitie – prehľadný dizajn mnohých parametrov, ako sú východ a západ slnka, fázy mesiaca alebo vnímaná teplota, ako aj jednoduchá manipulácia
Bezpečné spôsoby platby
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.

POPIS PRODUKTU

TECHNICKÉ DETAILY

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Hodnotenia


5.0

Založené na 3 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 2 rokmi Publikované na Amazon Germany

dobrá meteorologická stanica pre začiatočníkov a pokročilých používateľov

WiFi meteostanica Steinberg Systems SBS-WS-400, ktorá sa predáva aj ako Froggit WH4000SE alebo ELV WS890 alebo Ecowitt 2320E, pozostáva z dvoch častí: konzoly, na ktorej môžete čítať aktuálne (ale aj historické) údaje a senzor -Jednotka (anglicky: sensor array), v ktorej sú umiestnené externé senzory. Meria vonkajšiu teplotu, vlhkosť, smer vetra, rýchlosť vetra, rýchlosť dažďa a množstvo dažďa (za deň, mesiac, rok, celý čas), ako aj luminiscenciu (z toho sa potom vypočítava žiarenie a UV index). Konzola počíta aj ďalšie údaje ako rosný bod a meria vnútornú teplotu, vlhkosť a tlak vzduchu. Vonkajšia jednotka je napájaná solárnou energiou a na spustenie a za veľmi nepriaznivých poveternostných podmienok (málo slnka, nízke teploty) potrebuje iba batérie. Dodáva sa s Windows PC softvérom, ktorý zobrazuje aktuálne údaje a ukladá ich do databázy vo zvolenej frekvencii (16 sekúnd, 1 minúta, 5 minút atď.) a dá sa vyhodnotiť aj graficky. V závislosti od intervalu ukladania môže konzola interne ukladať dáta medzi 2 1/2 dňami (1 minútový interval) a 12 1/2 dňami (5 minút) atď., takže PC nemusí cyklovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Približne 3500 súborov údajov možno interne uložiť, kým sa prepíšu tie najstaršie. Mám túto stanicu už 2 1/2 roka a beží hladko. Stanica ma však natoľko zaujala, že som svoju meteostanicu ešte rozšíril. Teraz bola pridaná mini konzola bez obrazovky a ďalšie senzory (ďalšie teplotné senzory pre rôzne oblasti, napr. skleník, detektor bleskov, senzory pôdnej vlhkosti, senzory kvality vzduchu (PM2,5, CO2) atď.). Toto všetko je dostupné vo svete Fine Offset/Ecowitt [www(bodka)ecowitt(bodka)com] a táto stanica je skvelý, stabilný a spoľahlivý model základnej úrovne. Každý 1/2 roka musíte vyčistiť vonkajší senzor (vyčistiť solárny článok, skontrolovať dažďový lievik na cudzie telesá [lístie, hmyz atď.] a odstrániť ich. V opačnom prípade stanica beží sama.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Belgium

Super

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

pred 2 rokmi Publikované na Expondo Sweden

super dobrý

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie

U nás ste

v správnych rukách!

S bohatými odbornými znalosťami a cieľom ponúkať prvotriednu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu vyvíjame vlastné silné značky s udržateľným dizajnom "Made in Germany". Doteraz sme si získali dôveru viac ako 1 000 000 spokojných zákazníkov a neustále vyvíjame nové metódy, aby sme mohli ešte viac vyhovieť vašim individuálnym želaniam a požiadavkám.

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty