Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt

Položka: EX10090649

|

Model: HI-GS-102

Hracia veža - plošina - 2 hojdačky - lezecká stena - šmykľavka - lezecká sieť

Výpredaj
439,00 € 579,00 €
Časovo obmedzená ponuka Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
5%
417,05 €
5+
10%
395,10 €
10+
15%
373,15 €
Skladom
DOPRAVA ZADARMO približne štvrtok 24. októbra
Záruka najnižšej ceny
hillvert
Kľúčové vlastnosti
  • Multifunkčná - všestranná hracia veža s plošinou, lezeckou stenou, sieťou, dvoma hojdačkami a šmýkačkou ponúka vašim deťom veľa rôznych aktivít
  • Robustný - rám hojdačky je vyrobený z pevného dreva, ktoré odolá poveternostným vplyvom aj aktivitám hrajúcich sa detí po dlhú dobu
  • inovatívna - lezecká veža so sieťou a lezeckou stenou pre výstup na plošinu vo výške 90 cm, kde deti nájdu tieň na slnku a suché miesto v daždivých dňoch
  • Náročné - lezecká stena a sieť na plošine preliezačky podporujú motoriku detí a stavajú ich pred výzvy, ktoré riešia hravou formou.
  • bezpečné - lešenie vo vlastnej záhrade vytvára všestrannú hernú oázu v bezpečnom prostredí pod vaším dohľadom a pozýva deti k aktívnej hre na čerstvom vzduchu
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

Technické detaily

Materiál
Plast
Farba
Drevo
Plošina sa dá umiestniť vo výške
900
Rozmery (D x Š x V)
342 x 270 x 246 cm
Hmotnosť
65.9 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
378 x 78 x 43.5 cm
Hmotnosť zásielky
71.6 kg

Obsah balenia

  • Hracia veža HI-GS-102
  • Montážny materiál

Popis produktu

Bezpečná zábava na hracej veži Hillvert so šmykľavkou, lezeckou stenou, hojdačkami a oveľa viac

S hracou vežou od Hillvert si môžete vytvoriť skutočný raj na hranie vo svojej vlastnej záhrade. Prirodzene navrhnutý rám vás pozýva liezť, visieť, hojdať sa a chatovať. Vaše ratolesti zažijú každý deň nové dobrodružstvo na hojdačke so šmykľavkou, lezeckou stenou a plošinou. Deti využívajú energiu na čerstvom vzduchu na robustnom drevenom ráme a zostávajú aktívne - v bezpečnom prostredí vašej záhrady.

Malý svet veľmi veľký, s preliezačkou od Hillverta

Kam smeruje cesta na preliezačkách dnes? Deti lezú na krytú plošinu vysokú 90 cm pomocou lezeckej steny alebo siete na boku. Preukážu svoju šikovnosť a precvičia si motoriku. Navyše sa deti pri lezení učia riešiť výzvy a riešiť ich hravou formou. Dokonca aj tí najmenší môžu bezpečne pretekať z plošiny až na zem cez 1,8 m dlhú šmykľavku.
Na dvoch hojdačkách môžu vaše deti cítiť vietor okolo nosa a trénovať si koordináciu a rovnováhu: držte sa bezpečne rukami a naberajte hybnosť nohami. Učia sa bezpečne držať a koordinovať nohy a ruky. Alebo sa len tak povaľujú hore nohami s priateľmi.
Na plošine nájdu krytý priestor, kde môžu sedieť, hrať sa a chatovať. Spoločným hraním s kamarátmi zo školy alebo so susedmi sa vaše deti naučia dôležitým sociálnym zručnostiam.
Preliezačka má drevenú strechu, ktorá chráni pred nadmerným teplom a poskytuje tieň počas slnečných dní. Spoľahlivo udrží platformu suchú v daždivých dňoch. Šikmý tvar strechy znamená, že dážď jednoducho odtečie.

Hodnotenia

Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty