Trustpilot
Počet hodnotení: (2)

Položka: EX10090377

|

Model: HT-WB-650

Jednonápravový traktor - 196 cm³, EURO V 6,5 hp - 1 prevodový stupeň vpred - 1 spätný chod

Výpredaj
669,00 € 1 149,00 €
Časovo obmedzená ponuka Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
5%
635,55 €
5+
10%
602,10 €
10+
15%
568,65 €
Skladom
DOPRAVA ZADARMO približne štvrtok 12. septembra
Záruka najnižšej ceny
hillvert
Kľúčové vlastnosti
  • hladký chod – vhodný do nerovného terénu vďaka veľkým kolesám
  • Všestranný - kompatibilný s lištovou kosačkou HT-WBA-100, zametacím strojom HT-WBA-120 a záhradným kultivátorom HT-WBA-140
  • manévrovateľnosť - vďaka nízkemu ťažisku a jednému prevodovému stupňu dopredu a jednému dozadu
  • Výkonný - vďaka motoru so zdvihovým objemom 196 cm³
  • Odolné - vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je oceľ a guma
Príslušenstvo
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

Simon pred 10 mesiacmi

Veľmi spokojný

Som veľmi spokojný s pojazdným traktorom, ktorý som si kúpil spolu so záhradnou frézou a zametačom. Záhradu sa podarilo minulý víkend vykopať. A ani po niekoľkých hodinách používania neboli žiadne problémy. Na tvrdú a zakorenenú pôdu výkon úplne postačoval.

Technické detaily

Materiál
Guma
PP plast
Oceľ
Farba
Žltá
Materiál koliesok
Guma
Veľkosť kolesa [mm]
Ø 320
Maximálna rýchlosť vpred [km/h]
2.2
Maximálna rýchlosť pri cúvaní [km/h]
2.12
Typ prevodovky
Prevodovka
Typ motora
196 cm³, EURO V 6,5 hp
Otáčky motora [ot/min]
3890
Výtlak
196 cm³
Vyžarovaný šum
100 dB
Rozmery (D x Š x V)
151 x 62.5 x 118 cm
Hmotnosť
46 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
79 x 65 x 51 cm
Hmotnosť zásielky
52 kg

Obsah balenia

  • Jednonápravový traktor HT-WB-650

Popis produktu

Všestranný, výkonný a ľahko ovládateľný: Váš jednonápravový traktor s nízkym ťažiskom a diferenciálnou prevodovkou

Chceli by ste pomocníka do záhrady? S jednonápravovým traktorom od spoločnosti hillvert získate skutočného všestranného pomocníka do záhrady alebo na farmu. K tomuto všestrannému stroju môžete podľa potreby pripojiť kypriče, zametače, snehové nože alebo lištové kosačky, ktoré vám uľahčia náročné úlohy. Jednonápravový traktor je ideálny na prácu na poli, menších záhonoch alebo na prepravu rôzneho tovaru.

Manévrovateľný jednonápravový príves na celý rok od spoločnosti hillvert

Srdcom jednonápravového stroja je výkonný motor so zdvihovým objemom 196 cm³, ktorý poskytuje plný výkon pri 3890 otáčkach za minútu aj v náročných podmienkach. Komponenty sú navzájom presne zladené a spotrebič je navrhnutý tak robustne, aby sa s ním dalo pohodlne pracovať bez vibrácií.

Ťažisko tohto jednonápravového traktora je mimoriadne nízko. Vďaka tomu je ovládanie jednoduché a pohodlné. Okrem toho vám prácu na záhrade uľahčia 2 prevodové stupne. Zariadenie má rýchlostný stupeň 2,2 km/h a spiatočku 2,12 km/h. Vďaka veľkým gumovým kolesám s profilom AS môžete spoľahlivo prenášať ťažké bremená aj na mäkkých podlahách.

Robustné riadidlá sú vybavené ergonomickými rukoväťami. Vďaka tomu môžete zariadenie pohodlne používať dlhší čas. Zvláštnosťou tohto motorového traktora je jeho hmotnosť, pretože vám pomôže rýchlo a dôkladne kypriť aj silne zhutnenú pôdu.

Jednonápravový traktor sa dá vďaka bohatému príslušenstvu využívať rôznymi spôsobmi počas celého roka. Nainštalujte napríklad kyprič HT-WBA-140, aby ste na jar nakyprili pôdu a pripravili ju na sezónu. So zametacím strojom HT-WBA-120 môžete ľahko vyčistiť chodníky a príjazdové cesty od piesku, lístia, mulča a iných nečistôt. Ak tráva v lete rastie obzvlášť vysoko, môže vám pomôcť tyčová kosačka. S výkonným príslušenstvom môžete ľahko kosiť aj zarastené divoké lúky. V zime môžete chodníky a dopravné trasy rýchlo vyčistiť pomocou jednonápravového traktora a snehovej radlice.

Náhradné diely a servis z jedného zdroja!

Služba bude o je pre nás veľmi dôležitá, a preto pokračujeme v zásobovaní našich zákazníkov aj v nasledujúcich rokoch nákup s náhradnými dielmi. V prípade poškodenia prevezme naša spoločnosť Workshop rýchlo a jednoducho podľa našich Záručné podmienky na Oprava. Pri vývoji našich značkových produktov stanovujeme najvyššie štandardy kvality podkladový. Vaša výhoda: prvotriedne produkty, ktoré vám poskytnú roky spoľahlivosti práca.

Využite našu kompetentnú servisnú linku a zavolajte nám jednoducho pri. Alebo nám napíšte e-mail, náš odborný personál radi vám poradíme!

Hodnotenia

4.0

Založené na 2 hodnoteniach

Triediť podľa :

pred 10 mesiacmi Publikované na Expondo Germany

Veľmi spokojný

Som veľmi spokojný s pojazdným traktorom, ktorý som si kúpil spolu so záhradnou frézou a zametačom. Záhradu sa podarilo minulý víkend vykopať. A ani po niekoľkých hodinách používania neboli žiadne problémy. Na tvrdú a zakorenenú pôdu výkon úplne postačoval.

Zobraziť originálne hodnotenie

minulý rok Publikované na Expondo Italy

Motyky nevidím

Žiadny komentár.

Zobraziť originálne hodnotenie
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty