Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt

Položka: EX10040768

|

Model: PHY-TW-01

Kompresný ohrievač - s UV sterilizáciou - 80 °C - 150 W - 5 l

Výpredaj
Novinky
69,00 € 79,00 €
Časovo obmedzená ponuka Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
3%
66,93 €
5+
6%
64,86 €
10+
9%
62,79 €
Skladom
DOPRAVA ZADARMO približne štvrtok 24. októbra
Záruka najnižšej ceny
physa
Kľúčové vlastnosti
  • Silná účinnosť - s výkonom 150 W vytvára kompresný ohrievač teplotu 80 °C na rýchle zohriatie uterákov
  • Vysoký štandard hygieny - ohrievač kozmetických obkladov s UV dezinfekciou a polička na pilníky, pinzety a iné nástroje pre čisté pracovné prostredie
  • kompaktný & priestranný - napriek malým rozmerom má malý kompresný ohrievač kapacitu 5 litrov pre dostatočný počet teplých uterákov
  • Jednoduché ovládanie - funkcie vyhrievaného držiaka uterákov sa ľahko používajú pomocou dvoch tlačidiel nad dvierkami
  • luxusné procedúry - ohrievač uterákov je ideálny na ošetrenie tváre alebo tela v kozmetických salónoch a wellness alebo kúpeľných salónoch
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

Technické detaily

Materiál
ABS plast
Hliník
Oceľ
Chrómovaný kov
Farba
Biela
Napätie [V]
220-240
Výkon [W]
150
Teplota [°C]
80
Rozmery komory [mm]
250 x 190 x 140
Napájací kábel
1 m
Kapacita
5 l
Výkon UV lampy
6 W
Termostat
Áno
Rozmery (D x Š x V)
29 x 33 x 26 cm
Hmotnosť
3.3 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
38 x 33 x 32 cm
Hmotnosť zásielky
4.3 kg

Obsah balenia

  • Ohrievač kompresie PHY-TW-01
  • Kovový rám

Popis produktu

Luxus sa s ohrievačom uterákov od spoločnosti physa snúbi s hygienou

Kompresorové ohrievače ponúkajú v oblasti krásy a wellness trochu luxusu navyše, ktorý v každodennom živote chýba. S nahriatymi uterákmi si môžete procedúry a masáže nielen spríjemniť, ale aj zefektívniť. Okrem hlbšieho relaxačného a regeneračného účinku zabezpečuje ohrievač uterákov Physa vysoký štandard hygieny. Spotrebič je vybavený 6 W UV lampou, ktorá udržiava vnútorný priestor bez baktérií, a preto spĺňa profesionálne normy čistoty. Integrovaný kovový zásobník môžete použiť aj na dezinfekciu pinzety a iných nástrojov. Ovládanie je rýchle a intuitívne pomocou dvoch funkčných tlačidiel umiestnených nad dvierkami.

Zdravie a krása jednoducho v kombinácii s kozmetickým ohrievačom obkladov od spoločnosti physa

Malý ohrievač obkladov s výkonom 150 W rýchlo a účinne ohrieva uteráky a obklady. Prístroj sa nahreje až na teplotu 80 °C – optimálna teplota pre väčšinu ošetrení. Ak chcete teplejší výsledok, nechajte uteráky v teplejšom uteráku o niečo dlhšie. Napriek svojej malej veľkosti ponúka komora s objemom 5 litrov a rozmermi 25 x 19 x 14 cm dostatok priestoru pre väčšie uteráky. Robustný oceľový kryt a zaoblený hliníkový interiér sa ľahko čistia. Navyše sa na kvalitu kladie najvyšší dôraz, takisto na použité materiály a spracovanie, čo zaručuje dlhú životnosť.

Elektrický ohrievač uterákov s výkonom 161 W sa postará o rýchle a efektívne nahriatie uterákov. Prístroj sa nahreje až na teplotu 80 °C – optimálna teplota pre väčšinu ošetrení. Ak chcete teplejší výsledok, nechajte uteráky v teplejšom uteráku o niečo dlhšie.

Elektrický ohrievač uterákov má malé rozmery, a preto sa zmestí do každého kozmetického, skrášľovacieho alebo masážneho salónu. Napriek tomu vnútorný priestor s objemom 6 litrov a rozmermi 250 x 190 x 140 mm ponúka dostatok miesta na uloženie a zohriatie najrôznejších uterákov zároveň. Kompaktné zariadenie je preto vhodné takmer do každého skrášľovacieho salónu.

Robustné oceľové puzdro a hliníkové vnútro sa ľahko čistia. Navyše sa na kvalitu kladie najvyšší dôraz, takisto na použité materiály a spracovanie, čo zaručuje dlhú životnosť.

Hodnotenia

Triediť podľa :
Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty