Položka: EX10011963
|Model: RCBM-30CF
Hrniec je naozaj kvalitný, rýchlo sa nahreje a celkom presne udržuje teplotu. Veľmi sa mi páčilo rýchle dodanie, rýchla odpoveď firmy na požiadavku. dakujem! Veľa šťastia! :)
BLACK FRIDAY KONČÍ ZA
Založené na 6 hodnoteniach
Hrniec je naozaj kvalitný, rýchlo sa nahreje a celkom presne udržuje teplotu. Veľmi sa mi páčilo rýchle dodanie, rýchla odpoveď firmy na požiadavku. dakujem! Veľa šťastia! :)
Veľmi pekné esteticky, robustné, vyrobené z najlepších materiálov. Jednoduché použitie a čistenie. Vyrobí 25 litrov vynikajúceho piva. Dorazil včas a v perfektnom balení. Ešte pár návodov s nákresmi a fotografiami by sa hodilo, aj keď dobre zmontované bez problémov. Som naozaj šťastný.
Zariadenie robí dobrý dojem, čisto spracované. Jediným návrhom na zlepšenie by bol podrobný návod na montáž. Inak sa teším na pivo!
S varením piva som začal na jar 2021. Navaril som pár pív, každé s odpočinkom Registrácia na colnom úrade Predtým som sa prihlásil na príslušnom colnom úrade. 200 litrov piva na súkromné použitie je v súčasnosti (2021) povolených bez dane ročne. Registrácia nám trvala 2 týždne, kým sme dostali odpoveď z colného úradu. Zaznamenávam si, koľko litrov som navaril do jednoduchej excelovskej tabuľky. Stôl potom posielam raz ročne na colnicu.Do kotlíkaTento kotlík má objem 30 l a umožňuje uvariť až cca 25 l piva naraz. V princípe ide o automatický zavárací stroj s doplnkovými funkciami, ktoré sú potrebné na varenie piva. Automatické zaváracie stroje majú problém, že rmut má tendenciu usadzovať sa na dne, ak ho neustále nemiešame. Takýto stroj je vhodný na výrobu piva s odpočinkom, na rozdiel od zaváracieho stroja je slad v samostatnej vnútornej nádobe. Zápar sa nasáva cez dno a potom za bok kanvice Pracovné lekárstvo Stroj môže pracovať manuálne alebo automaticky, podľa toho, ako chcete. Varný stroj má teraz tieto rozšírené funkcie: - Držanie sladu Slad je uložený vo vnútornej kanvici s dvomi držanými Sedem.- Automatické miešanie. Čerpaním. Stroj pumpuje zápar v kruhu a zaisťuje prietok najmä v spodnej časti kanvice. To znamená, že sa už nič nepripáli.- Whirlpool Kvapalina prechádza pozdĺž boku kanvice a potom cez vrchnák vrchnej časti do kaše. To spôsobí rotáciu kvapaliny a jej odtok cez prepadové potrubie do dna.Stála vírivka lepšie využíva rmut. Toto opakuje miešanie. Inak sa to robí ručne pomocou varnej lopatky.- Automatické zarážky Zarážky pre recept môžete nastaviť automaticky pomocou programovania. Tie sa približujú jedna za druhou a vy sa nemusíte ničoho obávať. Je to úžasná úľava. Akonáhle je rmutovanie dokončené, stroj sa stáva viditeľným - Ľudia Ľudia sa tiež vyskytujú v kotli. Za týmto účelom zdvihnite vnútornú kanvicu so sladom v kanvici a zaveste ju sem. Teraz tekutina stečie do kanvice a vy pridajte polevu podľa receptu. Tým sa z kaše vymyje posledný cukor.- Uvarte mladinu Teraz zvýšite teplotu sladiny a prevarte ju. Aj tu sa stroj „sťažuje", keď je čas pridať chmeľ. Stroj Vám pripomenie, aby ste pridali chmeľ. - Chladenie mladiny (vyžaduje sa dodatočná chladiaca slučka) Mladinu je teraz možné rýchlo ochladiť pomocou chladiacej slučky ( had), ktorý je potrebné vložiť. Teraz je čas vypustiť mladinu pomocou vypúšťacieho kohútika do kvasného vedra alebo kvasného suda. Kvasenie môže začať okamžite, to znamená, že práca kotla je ukončená, získate automatický proces od rmutovania až po ukončenie varu mladiny vrátane chladenia. To je veľa. Teraz prichádza ďalší dôležitý krok. Po vykvasení mladiny ju očistite.Kanvica sa naplní vodou a čerpadlo sa uvedie do pohybu. Teraz som to nechal bežať cez stroj 60 minút. Potom to vypustite.Teraz sa to isté stane znova, ale s dezinfekčným prostriedkom Oxiclean. Potom znova opláchnite a systém je opäť pripravený na použitie Prečo je okamžité čistenie také dôležité? Sladina obsahuje cukor, ktorý okrem iného spôsobuje zlepovanie pumpy. Aby sa tomu zabránilo, cukor musí vyjsť z čerpadla Zhrnutie: Stroj prevezme celý proces od rmutovania až po koniec varu mladiny. Vyčistite ihneď po použití. Stroj vám uvoľní ruky, kým stroj prevezme proces varenia. Proces sa spresňuje, pretože sa k zárezom pristupuje cielene.Užívateľovi tohto stroja + chladiaca špirála vznikajú ďalšie náklady.Potrebujete aj fermentačné vedro, fľaše alebo sudy. Rovnako ako pivné vreteno či hranol. Nápomocné sú chmeľové vrecia. Dezinfekčný prostriedok.
Žiadny komentár.
Prístroj je krásny a kvalitný. Má však problém, že pod filtračným košom je 9 litrov vody. Takže 9 litrov nie je na slad. To mi znemožňuje varenie menších porcií. 8-12 litrov je nemožných, ale aj pri väčšej várke bude pivo "preriedené".
Odpoveď od
K dispozícii je manuálny režim, ktorý je opísaný v používateľskej príručke.
V našom obchode nájdete chladiacu špirálu RCBM-42NCS, ktorá schladí rmut na 25 – 30 °C do 30 minút. Potom sa môže preliať do inej nádoby.