Položka: EX10011693
|Model: RC-GG35030
veľmi rýchle dodanie všetko bolo super
BLACK FRIDAY KONČÍ ZA
Založené na 4 hodnoteniach
veľmi rýchle dodanie všetko bolo super
Tovar zodpovedá popisu Rýchle dodanie. Monitorovanie dostupné počas celého procesu Špičkový dodávateľ Materiál dobrej kvality, toto nie je moja prvá objednávka od nich Efektívny popredajný servis
Veľmi dobrý produkt, rýchle dodanie. Špičková efektivita. Špičkový tím
Správne dodanie, presnosť, všetko podľa objednávky!!!
Tuk na povrchu je druh vazelíny vhodnej na použitie v potravinárstve, ktorá chráni grilovací plát pred hrdzou. Mastnotu odstráňte drevenou alebo plastovou špachtľou a potom tanier utrite kuchynskou utierkou. V prípade potreby povrch opatrne očistite trochou umývacieho prostriedku a vody.
Grilovacia doska v dôsledku vysokých teplôt sčernie alebo zožltne. Ak chcete predísť vzniku takýchto škvŕn, pri ďalšom čistení použite najprv olej a postupne zvyšujte teplotu. Ak chcete odstrániť škvrny, opatrne očistite grilovaciu dosku trochou umývacieho prostriedku a vody. Na čierne škvrny naneste na postihnuté miesto trochu octu a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom pridajte trochu sódy bikarbóny a počkajte ďalších 15 minút. Odstráňte škvrny pomocou drhnúcej podložky alebo jemného brúsneho papiera v smere štruktúry povrchu. Nakoniec tanier očistite vodou a dôkladne ho osušte. Používajte málo vody, aby neprenikla do spotrebiča.
Aby ste zabránili vzniku škvŕn od hrdze, vyhnite sa zvyškom vody, kyselinám (ako je ocot, citrónová šťava, omáčky) alebo látkam obsahujúcim chlór (ako je bielidlo). Pri každodennom používaní udržiavajte dosku čistú a suchú. Ak sa dlhšie nepoužívajú, použite aj tuk vhodný na potraviny.