Trustpilot
Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt

Položka: EX10200010

|

Model: TEL015B1D-V2-B1

Obchodná váha s vysokým LED displejom - ciachovaná - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

249,00 €
Cena zahŕňa 20 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
5%
236,55 €
5+
10%
224,10 €
10+
15%
211,65 €
Posledné kusy
DOPRAVA ZADARMO približne štvrtok 12. septembra
Záruka najnižšej ceny
Kľúčové vlastnosti
  • továrensky kalibrovaná a schválená pre obchodne certifikované váženie s vysokou presnosťou: 2 g (6 kg) – 5 g (15 kg)
  • na batérie – až 40 hodín
  • vysoký LED displej s veľkými, dobre čitateľnými číslicami, a to aj pri zlých svetelných podmienkach a uhloch
  • 250 položiek na uloženie, 8 miest v pamäti pre rýchly prístup k vybraným položkám
  • pripojenie rozhrania RS232 pre pripojenie k PC alebo pokladnici
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka

Technické detaily

Frekvencia [Hz]
50
Materiál
ABS plast
Nehrdzavejúca oceľ
Hliník
Displej
LED
Napätie [V]
110-230
Trieda ochrany IP
IP20
Hmotnostný rozsah (kg)
0.04 - 15
Protokol
DIALOGUE 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Vážiaca plocha [mm]
230 x 300
Presnosť W1
2 g
Presnosť W2
5 g
Jednotky hmotnosti
kg
Režimy váženia
W1/W2
Rozsah váženia W1
40 g - 6 kg
Rozsah váženia W2
100 g - 15 kg
Počet miest v pamäti
250
Podrobnosti Napájanie
7,8 V, 1,2 A AC
Ukladanie
Áno
Tarovanie
Áno
Nula
Áno
Sčítanie
Áno
Počítanie
Áno
Prevádzkový čas
40 h
Rozmery (D x Š x V)
32.5 x 32.5 x 48 cm
Hmotnosť
4.8 kg
Rozmery zásielky (D x Š x V)
49.5 x 46.5 x 21 cm
Hmotnosť zásielky
5.8 kg

Obsah balenia

  • Cenová výpočtová stupnica TEL015B1D-V2-B1
  • Napájací kábel

Popis produktu

Obchodná váha s vysokým LED displejom - ciachovaná - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Obchodná váha TEL015B1D-V2-B1 s miskou na váženie poskytuje veľmi presné výsledky pri vážení s maximálnou kapacitou váženia 15 kg a presnosťou na 5 g. Tieto výsledky sú prezentované na statíve s LCD displejom, známym aj ako vertikálny displej. Táto váha je preto ideálna na prácu v obchodoch, lekárňach, čajovniach, potravinárskom priemysle, na trhoch alebo v iných priestoroch, kde sa kontroluje hmotnosť výrobku. Váha je už nakalibrovaná a úradne overená, a teda schválená na použitie v oblasti obchodu! Čas platnosti kalibrácie predstavuje dva roky od začiatku uvedenia do prevádzky. V ponuke produktov značky TEM nájdete vysokokvalitné potreby pre priemysel a presné váhy určené na rôzne úlohy.
Cenová výpočtová stupnica je v súlade s maloobchodnými predpismi, čo potvrdzuje značka kvality M na etikete výrobku. Dodáva sa nakalibrovaný a nakalibrovaný. Toto prvotné ciachovanie je platné dva roky po uvedení do prevádzky, ale mali by ste ho podľa národných predpisov nechať potvrdiť autorizovanou osobou. Až potom váha dostane kalibračnú nálepku. Na konci dvojročného obdobia sa váhy môžu rekalibrovať na Úrade pre váhy a miery. Dostanete aj vyhlásenie o zhode, ktoré si uschovajte spolu s váhou. Váhy majú aj nálepku s rokom kalibrácie. To je základ pre určenie hmotnosti tovaru ponúkaného na predaj spôsobom, ktorý je v súlade so zákonom.
V dnešnej uponáhľanej dobe určite oceníte rýchle a presné výsledky pri vážení. Stupnica cenovej výpočtovej stupnice zobrazuje výsledky priamo a trojfarebný LED displej reaguje okamžite aj na vynulovanie stupnice. Umožňuje zobraziť výsledok váženia, jednotkovú cenu a celkovú cenu.
Displej je vyrobený z kvalitného plastu ABS a je vybavený hliníkovým stojanom. Vďaka podsvieteniu sú všetky hodnoty ľahko čitateľné aj na tmavých miestach. Červené číslice s výškou 14 mm sú ľahko rozpoznateľné aj pri slabom pozorovacom uhle. Prevádzku podporujú aj akustické signály.
Elektronické váhy majú rôzne praktické funkcie vrátane výpočtu ceny. Môžete si vybrať z dvoch režimov váženia. V rámci W1 by sa malo vážiť minimálne 40 g až maximálne 6 kg, presnosť je 2 g. Parametre sa zdvojnásobia v položke W2. Maximálny počet uložiteľných položiek je 250 a pre vybrané položky je k dispozícii 8 pamäťových miest s rýchlym prístupom.
Klávesnica s fóliou sa vyznačuje odolnosťou voči vode a tuku. Na okraj váhy bol nainštalovaný bezpečnostný držiak, ktorý chráni vysoký displej. Vďaka pevným gumovým nožičkám si váha zachováva bezpečnú a stabilnú polohu. Okrem toho si môžete nastaviť výšku nožičiek a tak vyrovnať nerovnosti. Gumové nožičky navyše ochránia pracovnú plochu pred škrabancami.
Na zabezpečenie dlhej prevádzky je cenová váha vybavená integrovanou nabíjateľnou batériou 6 V 4,5 Ah. Preto je možné mobilné použitie až 40 hodín. Potrebujete pracovať s váhou aj počas nabíjania? Žiadny problém! Aktuálny výkon batérie zobrazuje indikátor v tvare pruhov, ktoré postupne miznú, kým sa batéria nevybije. Váha má režim úspory energie, ktorý chráni batériu a šetrí elektrickú energiu.
Váha má vážiaci povrch z nehrdzavejúcej ocele s rozmermi 23 x 30 cm. Pri navrhovaní cenových počítačových váh sa veľký dôraz kládol na kompaktný dizajn. Malé rozmery a nízka hmotnosť umožňujú jednoduché skladovanie a jednoduchú prepravu zariadenia. Kryt je tiež vyrobený z odolného plastu.
Prednastavená váha na výpočet cien má široko používané pripojenie RS232. Pomocou tohto sériového rozhrania môžete váhu jednoducho pripojiť k pokladni alebo počítaču. TEM je symbolom vysokokvalitnej meracej technológie a spoľahlivosti.

Hodnotenia

Triediť podľa :

Často kladené otázky

Čo znamená presnosť 2 g pri 6 kg?

Maximálna odchýlka pri vážení výrobkov do 6 kg je 2 g.

Je možné pripojiť váhu k PC?

Áno, je to veľmi jednoduché, váha je vybavená sériovým rozhraním RS232.

Ako postupovať, ak sa váha pokazí?

Našim zákazníkom ponúkame 3-ročnú záruku a servis v celej EÚ. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, kontaktujte nás!

Získali sme si dôveru odborníkov na celom svete
Viac ako 16 rokov
skúseností v oblasti e-commerce
4.3
Hodnotenie na platforme TrustPilot
3 MILIÓNY
zákazníkov si kúpili naše produkty