Vážení zákazníci, u niektorých popisov našich produktov sa jedná o strojový preklad z češtiny. Ospravedlňujeme sa za prípadné chyby v preklade. Ďakujeme za pochopenie.
Žiadne hodnotenia
Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt
Položka:
EX10450055
|
Model:
I-20FS/120/U
Škrabka na pizzu - Ø20 cm - perforovaná - rukoväť: 120 cm - nerezová oceľ
Návod na obsluhu je k dispozícii vo viacerých jazykoch. Ak váš jazyk chýba, vyžiadajte si ho prostredníctvom nášho
kontaktného formulára.
Technické detaily
Popis produktu
Hodnotenia
Často kladené otázky
Popis produktu
Profesionálna lopata na pizzu pre reštaurácie, pizzérie, pekárne alebo vlastné výtvory
Lopata na pizzu od výrobcu Gi.Metal bola vyvinutá špeciálne pre používanie v stravovacích zariadeniach, ako sú veľké kuchyne, reštaurácie, pizzerie, rýchle občerstvenia a pekárne. Výborne sa však hodí aj na súkromné používanie pri grilovačkách alebo rodinných oslavách.
Dlhý a ľahký: výsuvná rúra zo sortimentu potrieb pre gastronómiu od spoločnosti Gi.Metal
S rukoväťou dlhou 120 cm sa so škrabkou na pizzu ľahko manipuluje a spoľahlivo chráni pred popálením pri vkladaní horúceho chleba alebo do pece na pizzu. Na tenkej perforovanej čepeli s priemerom 20 cm môžete pizzu pripraviť nielen bezpečne, ale aj veľmi rýchlo. Perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta a pizza sa menej lepí na lopatku.
Škrabka na pizzu je vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže sa veľmi ľahko čistí a je mimoriadne odolná. Vďaka nízkej hmotnosti a pevnej rukoväti sa praktický zdvihák na pizzu vždy ľahko drží.
Hodnotenia
Hodnotenia
Triediť podľa :
Často kladené otázky
Je rukoväť odolná voči teplu?
Áno.
Z akého materiálu je lopata vyrobená?
Naberací kotúč je vyrobený z nízkoniklovej nehrdzavejúcej ocele.
Aký je účel perforácie?
Perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta a pizza sa menej lepí na lopatku.