Žiadne hodnotenia Buďte prvým zákazníkom, ktorý ohodnotí tento produkt

Položka: EX10450055

|

Model: I-20FS/120/U

Škrabka na pizzu - Ø20 cm - perforovaná - rukoväť: 120 cm - nerezová oceľ

149,00 €
Cena zahŕňa 23 % DPH.
Qty
Zľava
Za položku
3+
3%
144,53 €
5+
6%
140,06 €
10+
9%
135,59 €
Posledné kusy
DOPRAVA ZADARMO približne pondelok 10. februára
Záruka najnižšej ceny
Kľúčové vlastnosti
  • Bezpečné - vďaka 120 cm dlhej rukoväti
  • Odolný - vďaka vyváženej konštrukcii a z robustnej nehrdzavejúcej ocele
  • hygiena – ľahko sa čistí vďaka hladkému povrchu
  • jednoduchosť – veľmi tenká lopatka s Ø 20 cm sa dá pohodlne zasunúť pod pizzu
  • profesionálnosť – perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta; pizza sa menej lepí na lopatku
Podrobnosti o dodávke
Vrátenie tovaru a záruka
Na stiahnutie

Popis produktu

Profesionálna lopata na pizzu pre reštaurácie, pizzérie, pekárne alebo vlastné výtvory

Lopata na pizzu od výrobcu Gi.Metal bola vyvinutá špeciálne pre používanie v stravovacích zariadeniach, ako sú veľké kuchyne, reštaurácie, pizzerie, rýchle občerstvenia a pekárne. Výborne sa však hodí aj na súkromné používanie pri grilovačkách alebo rodinných oslavách.

Dlhý a ľahký: výsuvná rúra zo sortimentu potrieb pre gastronómiu od spoločnosti Gi.Metal

S rukoväťou dlhou 120 cm sa so škrabkou na pizzu ľahko manipuluje a spoľahlivo chráni pred popálením pri vkladaní horúceho chleba alebo do pece na pizzu. Na tenkej perforovanej čepeli s priemerom 20 cm môžete pizzu pripraviť nielen bezpečne, ale aj veľmi rýchlo. Perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta a pizza sa menej lepí na lopatku.
Škrabka na pizzu je vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže sa veľmi ľahko čistí a je mimoriadne odolná. Vďaka nízkej hmotnosti a pevnej rukoväti sa praktický zdvihák na pizzu vždy ľahko drží.

Hodnotenia

Triediť podľa :

Často kladené otázky

Je rukoväť odolná voči teplu?

Áno.

Z akého materiálu je lopata vyrobená?

Naberací kotúč je vyrobený z nízkoniklovej nehrdzavejúcej ocele.

Aký je účel perforácie?

Perforácia zabraňuje hromadeniu vzduchu pod cestom, uľahčuje odstránenie prebytočnej múky z cesta a pizza sa menej lepí na lopatku.

VÝBER EXPERTOV
17 ROKOV SKÚSENOSTÍ...
... v podpore profesionálov.
3 MILIÓNY...
... šťastných a spokojných firemných zákazníkov.